Изработка на уеб сайтове

WordPress

За насПортфолио

 

Изработка на WordPress сайт от Vicilandia

Направете видим вашия бизнес в интернет пространството с помощта на WordPress

Като професионална компания за изработка на уеб сайтове Vicilandia предлага за своите клиенти елегантни и работещи уеб решения на платформата WordPress. Нашата услуга по изработка на уеб сайт е достъпна както за средния бизнес, така и за малкия и за току-що стартиращи фирми и компании. Платформата WordPress е подходяща за изграждане на динамични уеб сайтове, които покриват напълно нуждите на клиента. Поръчайте при нас изработка на корпоративен сайт; търговски електронен магазин или блог на личност, базиран на WordPress!

Защо да изберете WordPress: най-разпространената платформа през 2020

Към настоящия момент на платформата WordPress са изработени над 31% от активните сайтове по целия свят. Екипът на Vicilandia следи водещите тенденции и предлага за своите клиенти креативни и функционални решения за уеб, които съдействат за възвръщаемостта на инвестициите. Ние знаем, че различните бизнес сфери изискват свой подход и се нуждаят от индивидуално внимание. Спрямо спецификата на конкретния бизнес изготвяме и предлагаме уеб решение, което да отговори на разнообразните нужди на клиента. 

Заложете на персонализиран подход

WordPress е идеална платформа за изработка на уеб сайтове за бизнеса, като се стреми да отговори на всички негови изисквания. Ще изготвим уеб сайт, който максимално да съответства на Вашите нужди, както и да отразява на 100% мисията, целите и предлаганите продукти/услуги. По този начин WordPress сайтът не просто ще Ви представи в рамките на виртуалния свят, но и ще допринесе за по-добрата икономическа ефективност на бизнеса Ви.

Какво включва услугата по изработка на WordPress сайт

В процеса на изработка на Вашия сайт се включват следните компоненти:

  • Инсталиране и конфигуриране на WordPress CMS

Ще стартираме процеса на работа с чиста инсталация на платформата WordPress, която позволява пълна свобода при изработка на дизайн, избор на цветове, подредба на менюта и др.

  • Custom дизайн на сайта или избор на WordPress тема, която да бъде интегрирана и/или модифицирана – според желанието на клиента

Наличието на страхотен дизайн, който да бъде едновременно семпъл, но запомнящ се и креативен, е ключов момент при изработката на всеки сайт. Нашите дизайнери предлагат разнообразни решения спрямо нуждите на клиента – от интегрирането на WordPress тема, която може да бъде допълнително къстъмизирана, до изработката дизайн, който е изцяло custom решение.

  • Интеграция на plugin / разширения и други автоматизации

WordPress разполага с богата колекция от разширения, които съдействат за по-добрата функционалност на сайта. Ще подберем подходящите за клиента разширения, които да допринесат за качеството на получения сайт.

  • Интеграция на WooCommerce по желание на клиента

Ако желаете да имате електронен магазин, базиран на WordPress, не се колебайте да заповядате при нас! Ние сме специалисти в изработката на онлайн магазини както на WordPress, така и на OpenCart. Нашият екип интегрира процесите по онлайн продажби по лесен и достъпен за клиентите начин, за да управляват те безпроблемно своя онлайн магазин.

  • Изработка на мобилна версия на сайта

В дигиталния свят мобилната версия на сайта е повече от задължителна. Ние знаем това, поради което залагаме на изработката на WordPress сайтове с responsive дизайн. Това гарантира на нашите клиенти, че техният сайт ще изглежда безупречно, разгледан през всяко едно мобилно устройство или браузър.

  • Изработка на мултиезичен сайт

Според изискванията на клиента сайтът на WordPress може да бъде разработен на повече от един език. По този начин ще достигнете до Вашата целева аудитория както в България, така и в чужбина. 

Доверете се на нас

Нашият екип от специалисти ще Ви съдейства при изработката на дизайн за WordPress сайт; персонализирани услуги, интеграция на plug-ини и мн. др. Разполагаме с дългогодишен професионален опит, който ни позволява да заявим, че сме изучили и най-дребните тънкости на платформата в детайл. При нас ще получите безупречна услуга за изработка на уебсайт, като ще може да се възползвате от отлична поддръжка* от Vicilandia впоследствие.

 

Заявете оферта за изработка на WordPress сайт от Vicilandia!

Готови ли сте да стартирате вашия проект?

КОИ СМЕ НИЕ ? КАКВО ПРАВИМ ?

Ние сме екип Vicilandia ще изработим вашия онлайн магазин. Искате вашия бизнес да е печеливш ние ще се погрижим за него. Изработка и поддръжка на онлайн магазин с OpenCart, създаване на уеб сайт с WordPress. SEO оптимизация на онлайн магазини.
Get In Touch