Изработка на уеб сайтове

WordPress

За насПортфолио

 

Изработка на WordPress сайт от Vicilandia

Направете видим вашия бизнес в интернет пространството с помощта на WordPress

Като професионална компания за изработка на уеб сайтове Vicilandia предлага за своите клиенти елегантни и работещи уеб решения на платформата WordPress. Нашата услуга по изработка на уеб сайт е достъпна както за средния бизнес, така и за малкия и за току-що стартиращи фирми и компании. Платформата WordPress е подходяща за изграждане на динамични уеб сайтове, които покриват напълно нуждите на клиента. Поръчайте при нас изработка на корпоративен сайт; търговски електронен магазин или блог на личност, базиран на WordPress!

Защо да изберете WordPress: най-разпространената платформа през 2020

Към настоящия момент на платформата WordPress са изработени над 31% от активните сайтове по целия свят. Екипът на Vicilandia следи водещите тенденции и предлага за своите клиенти креативни и функционални решения за уеб, които съдействат за възвръщаемостта на инвестициите. Ние знаем, че различните бизнес сфери изискват свой подход и се нуждаят от индивидуално внимание. Спрямо спецификата на конкретния бизнес изготвяме и предлагаме уеб решение, което да отговори на разнообразните нужди на клиента. 

Заложете на персонализиран подход

WordPress е идеална платформа за изработка на уеб сайтове за бизнеса, като се стреми да отговори на всички негови изисквания. Ще изготвим уеб сайт, който максимално да съответства на Вашите нужди, както и да отразява на 100% мисията, целите и предлаганите продукти/услуги. По този начин WordPress сайтът не просто ще Ви представи в рамките на виртуалния свят, но и ще допринесе за по-добрата икономическа ефективност на бизнеса Ви.

Какво включва услугата по изработка на WordPress сайт

В процеса на изработка на Вашия сайт се включват следните компоненти:

  • Инсталиране и конфигуриране на WordPress CMS

Ще стартираме процеса на работа с чиста инсталация на платформата WordPress, която позволява пълна свобода при изработка на дизайн, избор на цветове, подредба на менюта и др.

  • Custom дизайн на сайта или избор на WordPress тема, която да бъде интегрирана и/или модифицирана – според желанието на клиента

Наличието на страхотен дизайн, който да бъде едновременно семпъл, но запомнящ се и креативен, е ключов момент при изработката на всеки сайт. Нашите дизайнери предлагат разнообразни решения спрямо нуждите на клиента – от интегрирането на WordPress тема, която може да бъде допълнително къстъмизирана, до изработката дизайн, който е изцяло custom решение.

  • Интеграция на plugin / разширения и други автоматизации

WordPress разполага с богата колекция от разширения, които съдействат за по-добрата функционалност на сайта. Ще подберем подходящите за клиента разширения, които да допринесат за качеството на получения сайт.

  • Интеграция на WooCommerce по желание на клиента

Ако желаете да имате електронен магазин, базиран на WordPress, не се колебайте да заповядате при нас! Ние сме специалисти в изработката на онлайн магазини както на WordPress, така и на OpenCart. Нашият екип интегрира процесите по онлайн продажби по лесен и достъпен за клиентите начин, за да управляват те безпроблемно своя онлайн магазин.

  • Изработка на мобилна версия на сайта

В дигиталния свят мобилната версия на сайта е повече от задължителна. Ние знаем това, поради което залагаме на изработката на WordPress сайтове с responsive дизайн. Това гарантира на нашите клиенти, че техният сайт ще изглежда безупречно, разгледан през всяко едно мобилно устройство или браузър.

  • Изработка на мултиезичен сайт

Според изискванията на клиента сайтът на WordPress може да бъде разработен на повече от един език. По този начин ще достигнете до Вашата целева аудитория както в България, така и в чужбина. 

Доверете се на нас

Нашият екип от специалисти ще Ви съдейства при изработката на дизайн за WordPress сайт; персонализирани услуги, интеграция на plug-ини и мн. др. Разполагаме с дългогодишен професионален опит, който ни позволява да заявим, че сме изучили и най-дребните тънкости на платформата в детайл. При нас ще получите безупречна услуга за изработка на уебсайт, като ще може да се възползвате от отлична поддръжка* от Vicilandia впоследствие.

 

Заявете оферта за изработка на WordPress сайт от Vicilandia!

Готови ли сте да стартирате вашия проект?

КОИ СМЕ НИЕ ? КАКВО ПРАВИМ ?

Ние сме екип Vicilandia ще изработим вашия онлайн магазин. Искате вашия бизнес да е печеливш ние ще се погрижим за него. Изработка и поддръжка на онлайн магазин с OpenCart, създаване на уеб сайт с WordPress. SEO оптимизация на онлайн магазини.
Get In Touch

Изработка на онлайн магазин на Opencart.
Нека поговорим за вашия нов онлайн магазин ще обсъдим с удоволствие всички подробностите за вашия електронен магазин.
Оптимизация на сайтове Посетителите на вашия сайт не искат да чакат сайта ви да се зареди.И няма да трябва. Вашият сайт ще бъде изграден с модерни подобрения на скоростта, които водят до невероятно бързо време на зареждане.
Поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини  Полагаме допълнителни усилия, за да заключим уебсайта ви срещу хакери. Използвайки само най-добрите инструменти и ресурси, ние свеждаме до минимум риска и поддържаме вашия уебсайт сигурен и защитен.
Изработка на уеб сайтове на WordPress
Всеки уебсайт, който създаваме, е изработен с най-новите дизайнерски стандарти, така че ще изглеждате свежи през следващите години. Посетителите ви ще бъдат впечатлени както от външния вид, така и от функционалността.

Ние създаваме красиви онлайн решения за вашия бизнес.

оптимизиране на уеб сайтове
развъдник за немска овчарка

Всеки уебсайт, който правим, е изработен така, че да изглежда страхотно на всички устройства и размери на екрана. Можете да сте спокойни, че посетителите ви могат да разглеждат сайта ви в движение.

Свържете се с нас

9 + 11 =

Информация

Костенец
0877 53 52 33