ИЗБОР НА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ИЗБЕРЕТЕ OPENCART

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН НА OPENCART

Търсите ли фирма която да ви помогне да изградите уебсайта си за електронна търговия? Или имате нужда от услуги за персонализиране на Opencart? Да, вие сте на точното място ние можем да направим вашия сайт и да се грижим за вашия онлайн магазин за електронна търговия. Разработката на уеб сайтове на OpenCart ви предлага високо напреднали, персонализирани и иновативни решения за електронна търговия. Тези решения перфектно се съчетават с най-новите тенденции и са добре представени, за да отговорят на разнообразните и уникални изисквания на собствениците на бизнеса и техните клиенти. Услугите за персонализиране на OpenCart се оказаха ефективно решение и невероятна възможност да притежавате и развиете успешно вашето бизнес начинание за електронна търговия. Ние ще вземем предвид всички ваши бизнес изисквания, вариращи от персонализиран тематичен дизайн на уеб сайта до високо оптимизирани и модерни уеб решения OpenCart. Поради своята гъвкавост, разнообразие от функции и високо ниво на сигурност, той редовно се избира като платформа за онлайн търговци на дребно. Opencart се предлага с безкрайни полезни функции, които да ви помогнат да имате всичко, което желаете за вашия онлайн магазин. С помощта на над 13000 приставки, никога не се съмнявайте в потенциала на за разширяване на вашия бизнес. Всичко, което трябва да направите сега е да свържете с Vicilandia сега! Започнете днес, обадете ни се или се свържете с нас … дори и да не сте сигурни дали това, което имате предвид е възможно … няма да навреди да питате и има много добър шанс да направим това да се случи за вас!

OPENCART Е МОЩНА ПЛАТФОРМА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ. ПОДДРЪЖКА НА МНОЖЕСТВО ЕЗИЦИ И ВАЛУТИ.

R

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

Лесното и гъвкаво управление на вашите категории, асортимента от стоки и промоции във вашия онлайн магазин никога не е било по-лесно. Контролният панел предлага обширен анализ на потребителите.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ

От Google споделиха, че фирмите трябва задължително да подготвят и мобилна версия на онлайн магазина, ако искат да излизат на предни позиции с резултатите от търсенето.

i

OPENCART КАТЕГОРИИ

Opencart се отличава с разнообразен подбор от функции, които включват неограничен брой категории и неограничен брой продукти.

OPENCART НА БЪЛГАРСКИ

Опенкарт 3 на български език, пълен превод на администраторската и потребителската част, валута български лев.

СИГУРНА ПЛАТФОРМА

Излизат регулярно security пачове и ъпдейти за платформата. Периодично се публикуват нови обновления. Ние работим с OpenCart 3.0.3.2

~

SSL СЕРТИФИКАТ

Защитата за Вашия магазин! Повишете доверието у потребителите си с SSL сертификат.

https:// вашия домейн

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Скоростта на вашият онлайн магазин влияе на редица фактори. Ние ще се погрижим да получите един оптимизиран магазин.

N

НАДГРАЖДАНЕ

Хиляди безплатни и платени модули за надграждане. Множество държави и езикови версии. Онлайн магазин с безброй функционалности.

ОТСТЪПКИ, КУПОНИ, ПРОМОЦИИ

 Търговците на дребно често трябва да свалят цените си, за да бъдат в крак с конкуренцията си. OpenCart предлага отстъпки, купони и промоции за покриване на най-популярните начини за привличане на внимание и увеличаване на продажбите.

N

АРХИВИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

OpenCart ви позволява да настроите свои собствени резервни копия и възстановявания. Търсите лесен начин за актуализиране и групово редактиране на продукти, категории и всичко останало OpenCart?

Opencart 

Удобен и интуитивен софтуер, фокусиран върху използваемостта & хората.

  • Лесен панел за управление на съдържанието на български
  • Неограничен брой категории
  • Пълен контрол на поръчките в магазина
  • Онлайн магазин изработен на Opencart
  • 13000 Разширения и теми на пазара

Подобрете скоростта на зареждане

Това може да е вашия онлайн магазин

Ние ще подобрим скоростта на зареждане на вашите уебсайтове, което ще помогне за класирането на вашият сайт. Vicilandia ще се погрижи вашия магазин да е добре оптимизиран.

Магазин за електронна търговия

Opencart е лесен за управление.

  • Поддръжка на множество езици и валути
  • 914 962 Изградени сайта на opencart
  • 324 429 Работещи магазина
  • 2002 Клиенти на OpenCart в България

Готови ли сте да стартирате вашия проект?

КОИ СМЕ НИЕ ? КАКВО ПРАВИМ ?

Ние сме екип Vicilandia ще изработим вашия онлайн магазин. Искате вашия бизнес да е печеливш ние ще се погрижим за него. Изработка и поддръжка на онлайн магазин с OpenCart, създаване на уеб сайт с WordPress. SEO оптимизация на онлайн магазини.
Свържете се с нас