Изработка на онлайн магазин

ИЗБЕРЕТЕ OPENCART

ЦЕНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Имате ли домейн за онлайн магазина

Ако имате вече домейн това е добре. Ако нямате ето няколко съвета при избор на домейн. Изберете възможно най-кратко име на домейн, трябва да се запомня лесно, едно от най-популярното разширение е .com Името на домейн трябва да дава ясна представа за съдържанието на сайта. Така че трябва да изберете подходящо и запомнящо се име на вашия домейн.

Избор на хостинг едно голямо предизвикателство

В днешно време изборът на хостинг е истинско предизвикателство. От хостинга са определят каква ще е скороста на вашия сайт и колко добре ще работи. Един онлайн магазин винаги изисква малко повече ресурси. Универсално решение няма защото един магазин може да се посещава от 1000 човека на ден може и от 10000 човека. Така че ще имате нужда от различни ресурси. Много популярни вече са VPS сървърите. Ние също може да ви помогнем в избора на хостинг за вашия онлайн магазин.

Скорост и визия на уеб сайта

Това е първото впечатление, с което един посетител се сблъсква със твоя онлайн магазин. След редица проучвания е доказано че един потребител решава дали да остане на вашата страница за около 8 сек. Затова трябва да се заложи на успешна и привлекателна визия.

Контакти на онлайн магазина или сайта

Клиентите винаги са несигурни при пазаруване в интернет и затова искат да знаят с кого правят бизнес. Затова страницата за контакт трябва да има няколко варианта поща телефон и местоположение. Така клиента ще получи сигурност че няма да бъде излъган при покупката.

Ще имам ли контролен панел

Opencart притежава мощен контролен панел. С негова помощ вие може да добавяте или изтривате категории, продукти, снимки. Ще може да правите промоции за определен период от време на дадени стоки. Имате безкрайно много възможности за контрол.

Избор на език

Ще има ли моя онлайн магазин български език? Да след като изработим сайта вашия магазин може да работи на няколко езика включително и български. Вие трябва да определите къде ще продавата е какъв език ще ви трябва. Онлайн магазините изградени на OpenCart поддържат няколко езика (multi language).

Защитете своя уеб сайт със SSL сертификат

Повишете доверието на потребителите във вашия уеб сайт с инсталирането SSL на Ние ще инсталираме напълно сертификат на вашия онлайн магазин.

Готови ли сте да стартирате вашия проект?

КОИ СМЕ НИЕ ? КАКВО ПРАВИМ ?

Ние сме екип Vicilandia ще изработим вашия онлайн магазин. Искате вашия бизнес да е печеливш ние ще се погрижим за него. Изработка и поддръжка на онлайн магазин с OpenCart, създаване на уеб сайт с WordPress. SEO оптимизация на онлайн магазини.
Свържете се с нас

Изработка на онлайн магазин на Opencart.
Нека поговорим за вашия нов онлайн магазин ще обсъдим с удоволствие всички подробностите за вашия електронен магазин.
Оптимизация на сайтове Посетителите на вашия сайт не искат да чакат сайта ви да се зареди.И няма да трябва. Вашият сайт ще бъде изграден с модерни подобрения на скоростта, които водят до невероятно бързо време на зареждане.
Поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини  Полагаме допълнителни усилия, за да заключим уебсайта ви срещу хакери. Използвайки само най-добрите инструменти и ресурси, ние свеждаме до минимум риска и поддържаме вашия уебсайт сигурен и защитен.
Изработка на уеб сайтове на WordPress
Всеки уебсайт, който създаваме, е изработен с най-новите дизайнерски стандарти, така че ще изглеждате свежи през следващите години. Посетителите ви ще бъдат впечатлени както от външния вид, така и от функционалността.

Ние създаваме красиви онлайн решения за вашия бизнес.

оптимизиране на уеб сайтове
развъдник за немска овчарка

Всеки уебсайт, който правим, е изработен така, че да изглежда страхотно на всички устройства и размери на екрана. Можете да сте спокойни, че посетителите ви могат да разглеждат сайта ви в движение.

Свържете се с нас

4 + 14 =

Информация

Костенец
0877 53 52 33