ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТОВЕ

Анализ на сайта

Безплатна консултация

Ние ще се погрижим за вашия сайт

Бъдете пред конкуренцията

КонтактиПортфолио

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТОВЕ OPENCART И WORDPRESS

Има много неща, върху които трябва да се замислите, когато става въпрос за управление на вашия бизнес. Акцентът за поддържане на актуалността на вашия уеб сайт не трябва да бъде един от тях. Сигурността и поддръжката на вашия уеб сайт са от жизненоважно значение за вашия постоянен успех. Оставете Vicilandia да управлява цялостната поддръжка на вашия уеб сайт, така че да не се налага да се тревожите за него. Вашият уеб сайт играе решаваща роля за успеха на вашия бизнес. Това генерира потенциални клиенти и приходи. Така клиентите ви намират и се свързват с вас. Но, подобно на всеки софтуер, уеб сайтовете изискват поддръжка, за да могат да работят и функционират нормално. Следователно, искате уебсайтът ви да е достъпен за клиентите 24 часа в денонощието.

Какво трябва да направиш?

Не е нужно да се притеснявате за нищо. Всъщност можем да се погрижим за всички технически неща за вас с нашите планове за поддръжка. Нашите пакети за поддръжка на уеб сайтове са проектирани така, че да отговарят на вашия бюджет и да включват основни услуги, за поддръжка на вашият сайт. Ние ще актуализираме вашата OpenCart или WordPress система за вас, безопасно и задълбочено. Вашият сайт ще бъде актуализиран с най-новата тема или плъгин. Ще оптимизираме скоростта на вашия уеб сайт, за да извлечем максимума от вашата хостинг услуга и вашия уеб сайт. По-бърз уеб сайт по-добра производителност. Ние ще обезопасим вашия уеб сайт, за да увеличим максимално ефективността и да извлечем максимума от вашата услуга.

Месечни планове за поддръжка

ЕФЕКТИВНА ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТОВЕ И ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Софтуерът, който захранва вашия уебсайт, е също като всеки друг софтуер. Той трябва да бъде актуализиран и поддържан, за да продължи да работи оптимално. Твърде често виждаме, че уебсайтовете, които са лошо поддържани, стават риск за сигурността, започват да работят бавно или започват да се държат непредвидимо. Това води до лошо преживяване за потребителите на вашия уебсайт и в крайна сметка означава, че губите ценен трафик, който в противен случай би се превърнал в нови клиенти. 

Анализ на уеб сайта

Това включва ежедневни и сигурни архиви, така че вашият сайт може да бъде възстановен бързо, ако нещо се обърка. Постоянен мониторинг на сигурността, за да се избегнат всички противни натрапници. Ако вашият сайт е хакнат, ще поговорим с вашата хостинг компания, за да го оправим и стартираме отново. Корекции за грешки, проблеми с хостинга (действаме от ваше име) проблеми с производителността и актуализации на съдържанието.Ако не поддържате и актуализирате вашите уеб сайтове и неговите модули, може да имате сериозни последици от забавена производителност до хакване. Преди да приемем вашия уеб сайт за един от нашите планове за поддръжка, трябва да разгледаме по-задълбочено вашия уеб сайт – как е построен, използваните плъгини, настройка на сигурността и други, за да гарантираме, че можем да осигурим необходимите грижи и поддръжка.

Актуализиран ли е софтуера на вашия уеб сайт

Софтуерът, който захранва вашия уебсайт, е също като всеки друг софтуер. Той трябва да бъде актуализиран и поддържан, за да продължи да работи оптимално. Твърде често виждаме, че уеб сайтовете, които са лошо поддържани, стават риск за сигурността, започват да работят бавно или започват да се държат непредвидимо. Това води до лошо преживяване за потребителите на вашия уеб сайт и в крайна сметка означава, че губите ценен трафик, който в противен случай би се превърнал в нови клиенти. Ние ви даваме спокойствие за това, че софтуерът на вашия уеб сайт ще бъде винаги актуален и че уеб сайтът ви ще работи нормално.

Имате ли мониторинг на сайта

При всеки уеб сайт понякога нещата могат да се объркат . Проблема може да е в кода, сървъра или мрежата …. Ние ще следим вашите уебсайтове на всеки 5 минути и ще ви предупреждаваме, ако вашите сайтове не работят.

Каква е скоростта на вашия уеб сайт

Каква е скоростта на вашия уеб сайт според Gtmetrix. 

Поддръжка

Преди да приемем вашия уебсайт за един от нашите планове за поддръжка, трябва да разгледаме по-задълбочено вашия уеб сайт – как е построен, използваните плъгини, настройка на сигурността и други, за да гарантираме, че можем да осигурим необходимите грижи и поддръжка. Правим това по много причини, но основната е, че трябва да сме сигурни, че можем да осигурим поддръжка за вашия сайт. Ако не можем да ви помогнем, ще ви кажем.

Какви сайтове поддържате

Поддържаме само сайтове, изградени на платформата WordPress  и Opencart – не можем да бъдем експерти на всичко! Това зависи много от нивото на персонализиране в сайта. Ако е разработен с нестандартни неща в Opencart и WordPress, може да не сме в състояние да го поддържаме.

С какво можем да Ви бъдем полезни?

Трябва ли ми поддръжка за уебсайта?
Свържете се с нас